Afhængighed: Når Gambling bliver et Problem

Mens de fleste mennesker nyde casino spil, kan sportsspil, lotteri og bingo spiller for sjov og spænding det giver, andre opleve gambling som en vanedannende og distraherende vane. Statistikkerne viser, at mens 85 procent af den voksne befolkning i USA nyder nogle form for gambling hvert år, mellem 2 og 3 procent af vil udvikle et spilleproblem og 1 procent af dem er diagnosticeret som patologiske spillere.

Hvor kan du trække grænsen mellem harmløse spil til ludomani? Hvordan kan du fortælle, hvis du eller din ven er kompulsiv spillere? Her kan du finde svar på disse spørgsmål og andre spørgsmål vedrørende problemet med spil og ludomani.

Hvad er betydningen af ludomani?

Ludomani eller ludomani er defineret som en ustyrlig trang til at spille trods den ødelæggende virkning af gambling på livets gamblere og følelser af skyld og anger. Ludomani tendens til at have en negativ effekt på gamblers finansielle tilstand, relationer og daglige liv. Alvorlige tilfælde af ludomani kan defineres som ludomani.

Er jeg ludoman?

1) lave du gamble indtil din sidste øre løber ud?

2) du gamble for at vinde tilbage din tidligere tab eller gæld?

3) du nogensinde haft til at låne penge til at fortsætte gamble?

4) gjorde din gambling vane nogensinde har gjort du lyve for dine venner eller familie?

5) du nogensinde springe arbejde eller andre pligt til at gamble?

6) har du tendens til at gamble at glemme alt om dine personlige problemer eller til at fejre lykkelige lejligheder?

7) gør gambling har en negativ indflydelse på din hverdag eller relationer?

Hvis der svares ja på mindst et af de spørgsmål, der er anført ovenfor, så har du et problem.

Kan enhver blive ludoman?

Teoretisk, ja. Enhver gambler kan udvikle gambling problem uanset type af gambling, han er besat med, mængden af penge og tid, han bruger på gambling. Undersøgelser viser at slot maskiner, der kan findes i barer og bekvem butikker er det mest vanedannende slags gambling aktivitet, mens lotteri trækker og bingospil er placeret på anden enden af skalaen. Ludomani er et følelsesmæssigt problem; dens symptomer, årsager og behandlinger er ligner enhver anden form for afhængighed.

Hvordan kan jeg behandle Gambling Addiction?

1) gruppe terapi:

Anonyme Gamblere tilbyder en 12 trin selv hjælp program svarende til, der tilbydes til alkohol narkomaner i anonyme alkoholikere. Gruppeterapi tilbyder også gambling narkomaner rådgivning og support fra professionelle rådgivere og andre gambling narkomaner i forskellige faser af deres recovery proces. Gambler anonym Centre er tilgængelige i mere end 1.200 steder statewide.

2) individuel terapi:

Kognitiv eller adfærdsterapi kan hjælpe gambling narkomaner til at identificere deres uvidende tænkning og handle mønstre, som førte dem til at gamble tvangsmæssigt og erstatte dem med styrbar og sundere måder at tænke.

3) psykiatrisk medicin:

Det er for nylig blevet bevist, at antidepressiv medicin fra familien af SSRI-præparater, selektive serotonin reuptake hæmmere kan være affektive behandling af gambling narkomaner.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.