Den sande essens af en kvinde

“Intet bringer mig mere lykke end at forsøge at hjælpe de mest sårbare mennesker i samfundet. Det er et mål og en vigtig del af mit liv – en slags skæbne. Hvem er i nød kan kalde på mig. Jeg vil komme løbende uanset hvor de er. “-prinsesse Diana

Næsten ti år siden, døde en prinsesse. Hun var en dame, en kærlig mor og en filantrop. Mange troede, hun var en engel sendt til varme hjerter af de svage og de trængende. Hun var en inspiration for ofre for fattigdom, syge, de forskelsbehandlede og hjemløse. Hendes navn var Diana, prinsesse af Wales. Der er en lang, hæderkronede liste over prinsesser i England og i andre dele af verden, men ingen af disse kongelige kvinder kan overgå, hvad prinsesse Diana havde opnået.

Hvad var det, der bragte tårer til folk rundt om i verden efter hendes død i 1997? Var det hendes skønhed? Hendes gerninger? Eller hendes arv?

Hun efterlod en arv, der vil blive husket for en meget lang tid. Hun indgik i Time Magazine’s 100 mest indflydelsesrige personer i 1900-tallet på grund af sin velgørenhedsarbejde. Diana brugt sin indflydelsesrige status til kampagne mod brugen af landminer, der var spredt rundt om i verden. Disse miner er fundet i mange udviklingslande. Denne årsag tjent hende Nobels fredspris i 1997. Hun hjalp også mindske forskelsbehandling af ofrene for AIDS som oplever social angst. Hun var faktisk en første højt profilerede berømtheder til at blive fotograferet med en person smittet med HIV.

Som en prinsesse var Diana sandsynligvis en af de rigeste, mest attraktive og socialt stærke kvinder i verden. Trods disse attributter var hun også et offer. Diana var ofte genstand grimme af rygter i tabloid scene. Paparazzis jaget hende, hvor hun gik, fratage hende beskyttelse, som er så vigtigt for mennesker, der altid er i rampelyset. Kvinder i ulykkelige ægteskaber identificeret med hende på grund af hendes meget omtalte skilsmisse withPrince Charles i 1996. Det blev kaldt “The slutningen af the Love Story af årtiet”, eller slutningen af “Eventyr ægteskab.”

På 31 August 1997 blev verden chokeret over at høre nyheden om prinsesse Dianas død. Rapporter siger, at princess’ bil var tilsyneladende forfulgt af fotografer i motorcykler når det ramte en søjle i en motortrafikvej tunnel. Bilen, hun kørte på smadrede ind i en mur, forlader hende dødeligt såret sammen med sin kæreste Dodi Al Fayed og driver Henry Paul. Hun døde af de sår, hun har lidt under denne frygtelige hændelse.

Prinsesse Dianas død blev en erkendelse for mange som mennesker, uanset deres tilstand af væren, mennesker over hele verden deler den samme smerte og sorg… og at alle mennesker uundgåeligt skal står over for døden. Hun blev en inspiration for folk i alle samfundslag. Hendes historie var en velhavende og elsket kvinde, en prinsesse, der også levet et liv med stress og angst. Hun var i stand til at have empati for de fattige og ydmyge, selvom hun var en prinsesse omgivet af luksus og rigdom. Folk fra alle samfundslag kunne også forholde sig til hende fordi hun også udstillede den samme form for ensomhed og fortvivlelse følte af almindelige mennesker. Hendes liv blev en kanal gennem hvilke coping med angst blev lettere. Hendes medfølelse og godt hjerte gjorde hende mere smuk i verdens øjne.

Prinsesse Diana er et symbol for en ægte kvinde af dette århundrede. Essensen af en kvinde vil ikke måles ved skønhed hun besidder. Heller ikke af de smil hun bærer eller fysik hun viser. Den sande essens af en kvinde, er hendes evne til at dele hendes kærlighed til andre og det samfund, hun lever i. Kvinder skal ikke formes til skønhedskonkurrencer eller køkkenet. Meget mere skal gøres og opgaven er lige begyndt.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.