Hvorfor historien redigering forbedrer kvaliteten af fiktion

Har du nogensinde læst en historie, det være sig en roman eller korte korte, at du elskede så meget, at du har læst det igen og igen? Efter hver ny læsning, du selv har bemærket noget anderledes og tog derfra en anden besked. Ved du, hvad mange af disse historier har til fælles? En god teksteditor. Det er rigtigt. Disse romaner har været redigeret for historien og udviklingsmæssige værdi, og det er derfor arbejdet, der er så mindeværdig.

Samt en fiction forfatter, er det ikke, hvad du gerne dine bøger at gøre €” genlyd med læseren lang, efter de har lukket siderne? Ville ikke du kan lide din læser til at understrege passager og læse din bog, indtil det er dog-eared og kaffe plettet? Som romanforfatter ved jeg, jeg ville.

Så hvad er denne magiske ingrediens, der finder sted, når din roman varetages af en dygtig teksteditor? Limning. Ja, dette enkle ord, limning.

Lad mig bruge en sammenligning til en virkelige liv situation. En baby kan fodres, holdes rene og forsynet med passende pleje, men hvis limning ikke tager sted mellem mor (eller vicevært) og barnet, at barnet ikke trives. Dette syndrom blev først opdaget i børnehjem hvor babyer vantrivedes væk på grund af manglende limning. Dette syndrom blev kaldt “mødres nød.”

Denne proces af limning svarer til hvad der skal ske mellem forfatter og læser. I læsning, hvis følelsesmæssige binding ikke sker mellem læseren og historien, mister forfatteren læseren. Læseren, i en vis forstand vil forsvinde eller sygne hen væk som barnet i moderens afsavn tilfælde. For eksempel, har jeg hørt mange book klubber sige, “historien var flade”, eller “Jeg bare ikke kunne forbinde eller roden til tegnene.” Ofte, kunne dette problem er blevet afhjulpet med en god teksteditor.

Disse er blot nogle af fordelene ved at arbejde med en god teksteditor.

En god teksteditor hjælper dig:-Bliv en bedre forfatter. -finde huller i din historie. -Vis vs fortælle din historie. -binde op plot drejninger og besvare spørgsmål, historie-udvikle realistiske karakterer og fange menneskelig adfærd i alle dens finesser. -fremkalde følelser i din læser-skrive mere overbevisende dialog. -gøre dit fiktive karakterer lyder som rigtige mennesker. -grave ind i dit hjerte og trække det ud af dit bryst-oplev rejsen til sandheden eller hvad dit tema handler om.

Så hvorfor ikke bruge færdighederne af en professionel teksteditor til at hjælpe dine læsere bond til din historie?

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.