Leo

Leos (juli 23 August 22) er blandt kongerne af stjernetegn. De er generøse og varmhjertede, kreative, trofast og kærlig. De kan være stolte og dominerende, men. Leo var i græsk mytologi, Løven, der blev dræbt af Herkules som først af hans 12 gøremål. Leos er spontan og udadvendt. Ligesom kongen af beasts, de kan lide at være i kommando og gøre gode ledere. De har stærke intelligens og kan være filosofiske, selv religiøse.

Alder af Leo i den astrologiske stort år var mellem 10750 og 8600 fvt. Det var præget af stenalderen, og de første byer (Jeriko).

En gruppe løver kaldes en stolthed, og dette er karakteristisk for Leo personlighed samt, undertiden sin bekostning. Men Leos er også meget selvdisciplin og vil sjældent give nogen personlighed karakteristiske at komme ud af kontrol.

De laver varmhjertede og tillidsfulde partnere, men kan være ekstremt ondt og lad ned hvis denne tillid misbruges. De har en stærk sex-drev, som kan gøre det vanskeligt for dem at bo med en partner for længe.

Leos gerne være centrum for opmærksomhed og har kraftfulde egoer. De kan være krænket, hvis de ikke centrum for opmærksomhed. Leos lejlighedsvis har brug at huske at less is more, og de kan tiltrække så meget opmærksomhed, hvis de stopper forsøger så hårdt for at få det. Det er at stolthed ting, igen.

Der er mange, mange Leos i kunst og film. Nogle af dem omfatter Zelda Fitzgerald og Alexandre Dumas, Andy Warhol og Neil Armstrong, Roman Polanski og Robert DeNiro.

Hvilke tegn er bedste og værste kampe for Leo. Overraskende, er den bedste kamp Vædderen, selvom du skulle tro to egensindig tegn som disse to ikke ville gøre et par gode. Men det er deres stærke karakter og lidenskab, der gør dem en god par. Den værste tegn for Leo er en jomfru. Leos tendens til at være lidt mere dominerende, end det er godt for en jomfru.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.