Space Opera: Bedste lydbøger

Lydbøger er fantastisk til alle, der lige er begyndt at læse. De bedste lydbøger giver dig mulighed for at høre de bedste fortællinger fra nogle af de mest elskede og kendte forfattere. Du vil finde det lettere at nyde din yndlingsbog, hvis du fortæller den. Det vil være anden natur, og du vil ikke engang vide, at du har det sjovt. Fortælling kan gøre det sjovere at læse en bog for første gang, end du troede muligt.

Hendes eventyr er grundlaget for nogle af de bedste lydbøger, du finder. Disse tre damer skabte nogle af de mest populære børnehistorier i dag. De lydbøger, de fortæller, er endnu bedre. Nyd eventyret om Enid Blunts “Frygtens skov”, Lynnea Schindlers “The Forever Change” eller “Shades of Darkness”, og du vil føle, at du er på en mystisk tur. Nyd eventyr enid Bulty’s “The Forever Change”, eller Lynnea Schindler’s “Shades of Darkness”, vil gøre du føler, at du læser dine yndlingsbøger. Du vil elske lydbøger, der fortælles godt af nogle af de bedste forfattere i branchen, især hvis du kan lide fantasy romaner, mystik og romantik.

Harry Potter lydbøger er et andet populært valg til lydbøger. De fortælles godt af berømte forfattere. Disse historier er inspireret af Harry Potter-serien. De kombinerer fantastiske figurer med fantastiske besværgelser og et utroligt eventyr for at skabe en enorm fanskare. Uanset din alder, eller om du er fan af Harry Potter-bøger, får disse lydbøger dig til at føle dig som om du er en del af handlingen. Disse Harry Potter lydbøger er blevet meget populære på grund af fortællinger af aktører som Roger Lloyd Pack (Ian Whyte), Christopher Lee, John Hodgman og David Cummings.

Af alle Harry Potter lydbøger, de mest populære er Harry Potter samlinger. De er blevet fortalt mange gange af berømte skuespillere som Rupert Grint (Daniel Radcliffe), Emma Watson og Billy Potter hos chapter. Disse bøger er blandt de mest mindeværdige fortællinger i Harry Potter-serien. Som Harry Potter-fan er det svært at rose dem nok. Harry Potter og Half Blood Prince var de første i Harry Potter-serien. Fortællingen var fremragende, med Rupert Grint stemme gør et fremragende stykke arbejde med at recitere historien.

Hvis du leder efter noget så følelsesladet som Harry Potter, er det muligt at finde de bedste lydbøger, hvis de fortælles godt af skuespillere, der forstår, hvad det betyder at være en troldmand, en heks eller bare et menneske. Lydbøger, der fokuserer på figurernes personlige liv, er mine favoritter. John Grisham’s The Road of Trials, for eksempel, er en utrolig lydbog, der beskriver kampe og triumfer Albus Dumbledore oplevet, mens du prøver at undervise Remus Lupin om mørk kunst. Dette er en vidunderlig historie fortalt af Daniel Radcliffe.

Paul Bettany’s Once You’ve Gone Away lydbog er et andet glimrende valg, hvis deep space opera er din ting. Wil Wheaton er fortælleren af denne lydbog. Wil Wheaton er en skuespiller, du aldrig vil se i dit daglige liv. Han har også fortalt flere andre fremragende romaner. Wil Wheaton er en fremragende fortæller, hvis sci-fi romaner er dit mål.